Welcome to the Darkfall: Rise of Agon Community

Create an account today to engage in discussions and community events on the Rise of Agon forums.

VCP cannot be captured...

Discussion in 'Support & Bugs' started by Ivanhoe, Dec 4, 2017.

  1. Ivanhoe

    Ivanhoe Crypt Guard

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    198
    Likes Received:
    101
    Village countdown happens.
    But the 3 control point interface does not pop up and the village cannot be capped and still shows vulnerable on the map.

    I have visited about 8 villages the past few days and 50% of the villages all had this bug. Showed vulnerable on the map but cannot be captured.

    Yes, I was in a party.

    Is this a known bug that is currently being worked on?
     
  2. Yomi Scythetalon

    Legend

    Joined:
    Mar 25, 2016
    Messages:
    266
    Likes Received:
    225
    known bug
     
  3. kilrain

    kilrain Cairn Giant
    Developer

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    2,816
    Likes Received:
    4,484
    Out of curiosity, did you try standing on a platform anyway?
     
  4. Ivanhoe

    Ivanhoe Crypt Guard

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    198
    Likes Received:
    101
    Yes. I stood on platform.. got the loading bar that u normally get when capping a village on the platform.
     
  5. Wes Furtive

    Wes Furtive Obsidian Golem
    Legend

    Joined:
    Oct 25, 2015
    Messages:
    1,762
    Likes Received:
    2,174
    Think it's a timer issue (even though some like Water Gem say they're ready, they're not)
     
    Collapse Signature Expand Signature
  6. Shivs

    Shivs Crypt Guard

    Joined:
    Apr 22, 2017
    Messages:
    176
    Likes Received:
    110
    Seems to happen about the same time 10 / 12 hours after server up from maintenance.

    Village stone shows as 1 minute to vulnerable, even though is vulnerable on map.

    Shows as lawful village.

    Is it for some, the second time of capping they break ?
     
  7. Ivanhoe

    Ivanhoe Crypt Guard

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    198
    Likes Received:
    101
    Not sure. But some would show uncapped... and not be able to be capped...
    Just last night , i watched a timer count down on a village and village was unable to be capped and had the same bug.
     
  8. Shivs

    Shivs Crypt Guard

    Joined:
    Apr 22, 2017
    Messages:
    176
    Likes Received:
    110
    Last night, 2am GMT, 9pm EST

    5 I visited which showed as ready to be capped gave no ui, no bubble when standing on the platforms, showed as lawless village, the village stone did not say "open for capture" just the village name.

    These were:
    Jamukars falls
    Namlit
    Aziram
    Sarham Sea
    One other I forget now.

    I am told water gem, orthok and one on Cairn were also broken.

    Is there any update on this bug ?

    How about until it is fixed doing a second server restart after 12 hours as we know a crash or server maintenance corrects this problem ?